Wat doen we

De Honda CB Four Club onderneemt allerlei acties die de leden van de club van dienst zijn.

Internetforum

De club heeft een ontmoetingsplaats op internet, speciaal voor de eigenaar van een CB Four. Deze ontmoetingsplaats is ondergebracht in het Forum met als belangrijkste onderwerpen, organisatie van evenementen, technische onderwerpen, restauratieverhalen, te koop, gevraagd, informatie over de regio’s, etc.

Toerritten.

Tenminste tweemaal per jaar organiseert de club een landelijke toerrit. Verder zijn er in elke regio regelmatig toerritten, meestal s’avonds, maar ook wel in het weekend overdag.  De meeste ritten staan op de agenda die aan het begin van het jaar op de website staat, maar sommigen komen ook spontaan op en worden dan op het forum aangekondigd.

Sleutelcafé’s

In bijna elke regio wordt elk jaar wel een zogenaamd sleutelcafé georganiseerd. Zoals het woord al zegt ligt de nadruk op twee zaken: gezelligheid als ontmoetingsplaats en de mogelijkheid tot sleutelen aan de motoren. Meestal is er voldoende technische kennis en speciaal gereedschap aanwezig. Ook sleutelcafé’s staan meestal op de agenda maar worden ook spontaan georganiseerd.

Clubwinkel

De clubwinkel biedt een variërend assortiment, zoals documentatie met werkplaatshandboeken van sommige modellen, parts lists, en literatuur over de CB Fours. Verder heeft onze winkelier allerlei artikelen te koop die te maken hebben met de motorfietsen, zoals pins, T-shirts, etc.

Restauraties

Veel leden zijn voortdurend bezig met het uitvoeren van prachtige restauratieprojecten. Op deze website staan restauratieverhalen.

Beursbezoek

De club staat vaak op de motorbeurzen, zoals Vehikel in Utrecht en in het Autotron in Rosmalen, uiteraard om de club te promoten en leden te winnen, maar ook als herkenningspunt voor de leden die daar een altijd gereed staand “bakkie” kunnen doen.

Interessante bedrijven

De club is altijd geïnteresseerd in bedrijven die de leden kunnen helpen met opknap- en restauratiewerk. We verzamelen namen en adressen van bedrijven die interessant kunnen zijn voor de CB Four-eigenaar, zoals leveranciers van onderdelen, bedrijven die kunnen reviseren, poedercoaten, verchromen, etc.

Posted on by admin

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht