Vehikel 2011

Hoi allemaal,
Het was in ieder geval een leuke Vehicle daar op de Vechtsebanen.

Wist niet dat het op een ijsbaan zou zijn. Gelukkig hadden wij een plekje onder de overkapping.

Het leek wel of we gewoon binnen stonden. Van de regelmatige regenbuien hadden wij geen last.

De mensen op het binnen terrein moesten elke keer met grote bouwzijlen aan de slag om hun handel droog te houden. De bezoekers begonnen aarzelend naar binnen te druppelen maar rond 12.00 uur was het toch een gezellige drukte.

Vele leuke gesprekken gehad. Mensen die komen voor een praatje, of vragen om info betreffende een of ander japans model, of willen toch iets kopen uit de winkel.

Weet niet of het aan de bezetting van de stand lag, toch maar liefst 5 mensen overgehaald om lid te worden van onze geweldige club. Een mooi aantal zou ik zeggen.

Ook diverse clubleden gezien en gesproken, heel leuk allemaal.

Uiteraard was ik op de motor zoals toegezegd. Het beloofde nogal vaak en hard te gaan regenen. Heb mijn grote Baas en voorbeeld gevraagd of het alstublieft droog mocht zijn als ik op de CB zou zitten. En wat denk je?
Vrijdagavond naar de camping gereden en geen druppel regen. Zaterdag morgen heel vroeg uit de veren en naar de beurs gereden en alweer geen spatje regen. Dan eind van de dag naar huis. Het zag er echt wel slecht uit. Toen ik buiten kwam hield het direct op met regenen en heb ik die +/- 90km afgelegd zonder 1 spatje regen.

Toch wel fijn zo’n grote Baas.

De CB heeft zich heel goed gedragen. Veel bekijks onderweg en op de beurs.

Cees van Tienhoven

Geplaatst op door admin

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht